20.8.2016

Kuukauden Tuote 8/2016 - Sante luomu kookos-vanilja suihkugeeli

Tämä kuukausi on ollut erityisen vaikea. Olen ollut kirjoitusjumissa, väsynyt, kiukkuinen ja stressaantunut. Mikään ei ole maistunut miltään. Todella tympeetä, eikä yhtään minun kaltaistani.

Mikään tuote ei ole nostanut päätänsä korkeammalle kuin muut, joten valinta on ollut mahdotonta. Olen pyöritellyt kaikkia meikkejä, voiteita, naamioita käsissäni ja mikään ei ole loistanut olemassaolollaan. Kunnes tajusin. Tuote on niin "arkinen" etten ole osannut ottaa tätä kategoriaa edes huomioon; hiusten- ja vartalonpesuaineet. Sieltähän se ehdoton suosikki löytyikin samantien ja valinnasta tuli kuin tulikin helppo.


Sante Family-sarjan luomu kookos-vanilja suihkugeeli on hellävarainen koko perheelle sopiva tuote. Sen sisältämät biohajoavat pesutensidit ovat hyväksi niin iholle kuin luonnolle, luomu aloen mehu kosteuttaa ihoa ja luomu kookos hoitaa ja pehmittää ihoa. 200ml pullo on ollut riittoisa, vaikka sitä on tullut käytettyä reilulla kädellä ja annostelu on kätevää hyvän korkin ansiosta.

Tuotteella on NaTrue, BDIH-luonnonkosmetiikkasertifikaatit ja se on myös vegaaninen, eläinkokeeton, laktoositon sekä pähkinätön.

Tämä suihkugeeli on valloittanut hajuaistini, lähes joka päivä, suihkussa käydessäni ja antanut rentouttavan ja raikkaan tunteen. Tuoksu on ihanan makean vaniljainen ja pehmeän kookoksinen, mutta silti puhdas ja raikas, ilman tunkkaista sivuhajua.  Rankan työpäivän jälkeen kiristynyt mieli rentoutuu, kun tätä vaahdottaa iholle ja antaa huumaavan tuoksun ja hyvän pesutehon tehdä tehtävänsä ja huuhdella mutruiset ajatukset pois.

Santen suihkugeelit tulevat varmasti olemaan suihkuhyllyn vierailijoita eri tuoksuisina versioina. Edullinen hinta, hyvät tuoksuvaihtoehdot sekä helppo saatavuus ovat näiden suihkutuotteiden vahvuus, joka varmasti houkuttelee yhä uudelleen.

Santea myy:
Ruohonjuuri, 6,95 € -12,95 €
Hyvinvoinnin tavaratalo, 5,80 € (tarjous) - 11,50 €
Natural Goods Company, 6,50 € - 18,90 €
Biodelly, 6,60 € - 11,60 €

6 kommenttia:

  1. Ikävä kuulla, että on ollut vaikeaa. :( Kiva, että kuitenkin pääsit kirjoitusjumista! Itselläkin on välillä kausia, kun ei jaksaisi tehdä mitään, ja vaikka bloginkin kirjoittaminen on minulle mieleistä puuhaa, stressaan helposti kun saa sitä päivitettyä väsymykseni takia.

    Tsemppiä ja toivottavasti väsymys helpottaa! :)

    T. Tunti sitten päikkäreiltä noussut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mulan kannustuksesta! :) Kyllä tässä bloggaamisessa alkaa omatunto kolkuttamaan, kun ei hetkeen saa julkaistavaa tekstiä raapustettua. No, ehkä tämä tästä taas starttaa :)

      Poista
  2. Kookos ja vanilja.. VOI AHH! Tuo menis mulla kyllä varmaan suuhun pesusienen sijaan vaikka saippuaa onkin.

    VastaaPoista
  3. Ei saippuaa saa syödä!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, mutta kyllähän sitä melkein tekee mieli maistaa... on se niin ihanan tuoksuista :)

      Poista