11.9.2016

Lempituotteeni - Syksy 2016

Tein keväällä maaliskuussa blogeissa kiertäneen haasteen, jossa piti kerätä viidessä minuutissa kaikki lempituotteet, mitä käytti. Tuotteiden määrä oli valtava, varsinkin kun katsoo sitä näin jälkeenpäin.

Ajattelin toteuttaa tämän haasteen uudelleen ja katsoa, kuinka paljon siihen on tullut muutoksia. Tiedän, että monen monta tuotetta on vaihtunut, olen paljon vähentänyt "ylimääräisten" purtiloiden hommaamista ja käyttöä, joten uskoisin vahvasti, että listasta tulee huomattavasti lyhyempi. Saa nähdä :)

Eli kyseessähän on siis tämä haaste, jos muistatte:




Lempparituotteet_5minuuttia
Kuva: Karkkipäivä-blogista


Ajattelin, että kategorisoin tuotteet samanlailla kuin viimeksikin, jolloin vertailu on helpompaa. Eli viisi eri ryhmää; ihonhoito, hiusten muotoilu, ihon puhdistus ja hygienia, meikit sekä suihkutuotteet.
Nyt munakelloon ajaksi viisi minuuttia ja menoksi!! Iiks, kun jännittää!

Aika riitti just hyvin, sain viimeisen tuotteen käteeni ja kello alkoi piipittää. En joutunut edes juoksemaan, enkä yhtään hengästynyt, jee! Tuotekavalkadi on kyllä melkoinen, saa nähdä onko sittenkään määrä vähentynyt...

Ihonhoito

 
 
Beauty Garden kehäkukkaöljy - Käy joka paikkaan ja toimii aina! Levitän tätä niin kasvoille kuin vartalollekin, mikä kohta sitä ikinä vaatiikin. Mahtava tuote!

Beauty Garden porkkana kasvovoide - Käytän tätä aamuin illoin ja kosmetologini on huomannut ihoni rauhoittuneen huomattavasti viime kerrasta. Punoitus on vähentynyt ja ihoni voi todella hyvin.

Lavera Illuminating eye cream-silmänympärysvoide - Ilmettä raikastava voide, joka on todella riittoisaa. Perus hyvä tuote, jota saa nykyään jopa cittarista!!

Khadi Hibiskus-öljy - Ihanan tuoksuinen aromaterapeuttinen vartaloöljy, joka rentouttaa mielen ja kehon iltaisin. Rakkautta <3

Hurraw Moon balm-huulivoide - Tätä kun sipaisee huuliinsa, pusuhuulet kestävät kaiken! Rohtuneet huulet paranevat yhdessä yössä ja rasvaa ei todellakaan tarvitse laittaa usein.

Sante extra sensitive Hand & Nail Cream - Uusi tuttavuus, joka on hurmannut niin tuoksullaan kuin toimivuudellaan. Nopeasti imeytyvä ja hyvin kosteuttava käsivoide, jota ei ole hinnalla pilattu!


Hiusten muotoilu

 
 
Unique haircare suolasuihke - Kulttiklassikko, josta ei luovuta varmaan ikinä. Luottotuote!
 
Unique haircare fragranse-free hiuslakka - Joka kerta jos lakkaa hiuksiini tarvitsen, se on tämä. Käyttö vaatii harjoittelua, ettei kampauksesta tule vain kova korppu. Mutta ihan ok pitävyys.
 
Lush No drought-kuivashampoo - Tämä ikuisuuden kestävä kuivashampoo on ihan ok, mutta odotan innolla että pääsen joskus (mummona) testaamaan jotain toista vaihtoehtoa. Tarkan markan vaalijan ehdoton valinta!
 
Lavera latvaseerumi - Latvoista tulee ihanan pehmeät ja kiiltävät kun tätä sipaisee. Ehdoton suosikkini suoristuskäsittelyn jälkeen antamaan loppusilauksen!
 
 

Ihon puhdistus ja hygienia

 

 
Beauty Garden kamomilla-puhdistusaine - Sopivan hellävarainen puhdistusainemix, jolla silmämeikitkin irtoavat. Riitoisa ja toimiva tuote!
 
Sante silmämeikinpoistoöljy - Jos silmässä meikit jumittaa, tällä kyllä lähtee!
 
Dr. Hauschka manteli-puhdistusvoide - Syväpuhdistava, uskomattoman jälkitunteen jättävä puhdistusvoide, joka erikoisuudellaan ansaitsee paikkansa kylppärin kaapissani.
 
Beauty Garden kurpitsanaamio - Olet kuin uudestisyntynyt tämän naamion jälkeen. Iho on vauvanpylly-pehmoinen ja virkistynyt. Ihana ja ainutlaatuinen kurpitsa-tuote!
 
Dabba kamomilla kukkaisvesi - Jos joku toimii herkällä iholla, se on tämä. Täydellinen kasvovesi allekirjoittaneelle.
 
Acorelle kamomilla deodorantti - Ärsyyntyneetkin kainaloni rauhoittuvat tällä deolla ja koskaan ei hiki haise, kun tätä pistää kainaloon. Pusspuss acorelle! 
 
Schmidt's lime bergamont deodorantti - Uusi ja mielenkiintoinen tapaus, joka vaikuttaa erityisen hyvältä. Tuoksu on niin huumava, että lempparituotteeksi pääsee. Pitävyyttä en ole vielä päässyt kunnolla testaamaan, mutta uskoa on kovasti.
 
 

Meikit

 
 
 Terre dÓc BB-voide - Suosikkini! Tämä vaan toimii ihollani täydellisesti. Sävy, peittävyys, levittyvyys sekä kesto on kaikki A+.
 
Bo.Ho meikkivoide - Kuivalle iholleni erittäin hyvä vaihtoehto. Sävy on erittäin hyvä, pakkaus mukava ja kätevän pieni sekä levitys helppoa. Tykkään!
 
Bo.Ho peiteaine - Ankeat, sinivioletit silmänaluseni häipyvät kuin tuhka tuuleen, kun tätä niille sipaisen. Kätevä puikko joka toimii ja on tarpeeksi peittävä, mutta kevyt. Ehdoton ykkönen!
 
Lily Lolo sculpt & glow contour duo - Mahtava varjostus/korostussetti, joka on tarpeeksi neutraali, mutta kuitenkin toimiva. Lopputulos on erittäin luonnollinen ja kaunis. Ihastuin tähän heti ensikerrasta!
 
Lily Lolo ripsiväri - Ikuinen rakkauteni! Kestää kaiken ja tekee ripsistä todella näyttävät!
 
Zuii kajali - Tähän mennessä ainut kajali, joka pysyy silmissäni hyväksyttävästi luonnonkosmetiikan puolelta. Ja on äärimmäisen riittoisa!
 
Zuii huulipunat - Ihanat runsaspigmenttiset punat, jotka kestävät ja kuluvat kauniisti pois huulilta. Ei kuivata ja tuntuvat todella hyviltä.
 
Benecos kulmakynä - Sävy on niin täydellinen, että tähän olen jämähtänyt. Lisäksi kynä on niin riittoisa, että eihän se meinaa kulua millään! Toimii!
 
Lavera huulikiilto - Kauniin pinkki huulikiilto, jota tykkään käyttää.
 
Kure Bazaar kynsilakka - Tämä pistaasin värinen lakka vei sydämeni viime keväänä ja ihastus ei ole laantunut mihikään. Aivan ihana ja kestävä lakka!
 
Bo.Ho kynsilakka - Tässä toinen lakka, johon en kyllästy ikinä! Kestää ja on niin kauniin sävyinen!
 
 

Suihkutuotteet



 
Sante luomu kookos-vanilja suihkugeeli - Tämän tuoksu vaan vie voiton kaikista suihkusaippuoista tällä hetkellä. Siksi tulikin hommattua tuollainen pieni 950 ml pullo :)

Sante luomu appelsiini-kookos kiiltoshampoo - Tämäkin tuoksuu niin herkulliselle ja tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Puolen litran pullo kestää taas jonkin aikaa ja saan nauttia ihanan tuoksuisesta hiustenpesuhetkestä yhä uudelleen ja uudelleen.

Unique haircare syväpuhdistava shampoo - Kun tuntuu että pää on täynnä kakkaa, tällä lähtee kaikki moskat pois ja lopputulos on ilmava ja pehmeä. Tehokas luottotuotteeni!



Tuotteita on yhteensä 31. Ei paha. Määrä on vähentynyt kai vain yhdellä tuotteella viime kerrasta, tosin viimeksi jäi huulet ja kynnet huomiotta. Mutta no, aika samoissa tuotemäärissä siis edelleen pyöritään :)

Se näissä tämän tyylisissä postauksissa on aina hauska huomata, kuinka aiemmin niin varmat luottotuotteet ovat saaneet väistyä uusien ja parempien tieltä. Niin se mieli vaan muuttuu kun uusia tulokkaita tulee markkinoille. Testaamishalu on niin suuri, että on valmis ottamaan riskin.

Odotan sitä hetkeä innolla, kun alan pikkuhiljaa saamaan kaikkia purkin loppua tyhjäksi, joita on aikas paljon tiedossa lähiaikoina. Tuleeko hommattua enää uutta, vai alkaako sitä pikkuhiljaa oikeasti vähentämään kaikkien purtiloiden määrää. Nyt kun yöpöytä, kylppärin kaappi sekä meikkipussit pullistelevat liitoksistaan.. Määrän puolittaminen olisi suuri haaveeni, mutta toteutuuko se koskaan, se jää nähtäväksi!

Tarttukaahan muutkin tähän haasteeseen ja testatkaa onko teidän purkkikasa mimmoinen vuori :)

Mukavaa sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti