18.1.2017

Sana KIIRE

Kiire. Se uskomattoman helppo sana, jonka taakse voi turvautua. Sana, jonka kaikki ymmärtävät ja jota kukaan ei kyseenalaista. Se sana, joka on aina sallittu käytettäväksi. Mutta onko se oikeasti kiirettä? Vai saamattomuutta, haluttomuutta, laiskuutta tai kiinnostamattomuutta?

Itselläni tällä hetkellä kaikki asiat ovat saamattomuudesta, jaksamattomuudesta sekä haluttomuudesta kiinni, vaikka niitä koitin ensin kiire-sanan taakse piilottaa. Muutamia kertoja mietittyäni, miksi, uskalsin myöntää itselleni asiat niin kuin ne ovat. Ei tässä mikään kiire ole painanut mitenkään, vaan energiavarastot ovat vaan olleet hiukan liian kovalla kulutuksella. En vain ole jaksanut.

Yli kuukauden jyllännyt "miniflunssa" on syönyt naista sen verran, että kaikki ylimääräiset tunnit tulee käytettyä nukkumiseen. Vuorotyötä kun tekee ja vapaapäiviä on hajanaisesti, olen ollut aivan rättipoikkiväsynyt. Normaalisti riittää 6-7 tunnin yöunet, nyt menee helposti 10 tuntia. Ja kaikki ne muutamat tunnit, mitkä jää hereillä oloon ovatkin sellaisia puolihorroksessa vietettyjä niiskutus-aivastus-päänsärky-palelu-tunteja, jolloin ei liikunta, touhuaminen tai kunnon keskittyminen kiinnosta. Riittää että perusasiat on kunnossa.

Bloginkin kanssa mulla oli hieman isompiakin suunnitelmia vuoden vaihteen jälkeen, mutta koska olo on ollut niin ärsyttävän heikko, en vain ole jaksanut laittaa itseäni likoon moneksi tunniksi koneen ääreen ja luoda jotain uutta ja mukavaa. Kuvaaminen ja käsitöiden edistyminen on siis saanut odottaa.

Teitä siis ei ole unohdettu, eikä blogiin postailemisen into ole mihinkään lopahtanut. Olen vain niin puhki tästä epämääräisestä sairastelusta, että nyt on pakko antaa itselle aikaa. Toivotaan, että tämä tästä pian helpottaa, ei kai se voi määräänsä pidempään kestää...? Eihän?

Sneak peekiksi voisin kertoa sen verran että Zao, Black & White, Avril, Battington, Absolution, Mia Höytö sekä Weleda on ollut testissä, joten niistä on tulossa jotain lähitulevaisuudessa :)


Koittakaa pysyä terveenä ja ihanaa viikkoa!!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Ihminen ei ole mikään kone,huilaat rauhassa ja parannat niiskutukset pois niin sitten taas saadaan nauttia sun blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mieltä lämmittävästä kommentista! Kyllä nyt täytyy ottaa rauhallisesti ja saada taas voimat takaisin, ennen kuin alkaa suunnittelemaan mitään muuta. Hiljaa hyvä tulee :)

      Poista