26.2.2017

Avril - Le Mascara

Ranskalaisen Avrilin mascarat ovat herättäneet paljon mielenkiintoa täällä minunkin blogissani ja koska vaihtoehtoja Avrililla on kaksi, päästetään nyt vielä arvostelematon, Le Mascara, eetteriin.

Le Mascara poikkeaa Volume-versiosta INCIn perusteella reilusti ja kyseessä on siis aivan oma tuotteensa, eikä mikään pieni ainesosaerolla varustettu ripsari. Luomuosuudet näiden kahden välillä ovat yllättävän kaukana toisistaan, Le Mascarassa on 19,9% luomua kuin Le Volumessa vastaava määrä on 62,73%. Eroja siis todellakin löytyy.

Le Mascaran koostumuksessa on ripsiä hoitavia öljyjä, kuten marulasiemenöljyä sekä auringonkukkaöljyä. Lisäksi INCIstä löytyy niin karnaubavahaa, vadelmavettä kuin orkidean kukkauutetta.


Ulkoasu on hyvin pelkistetty ja yksinkertainen, ilman turhia krumeluureja. Musta hylsy, jossa valkoisella logot ja tekstit. Sopii omalle silmälleni vallan mainiosti. Ekologisuuskin on otettu pakkauksissa huomioon ja ylimääräisiä pahvihylsyjä ei ripsivärin päällä tule, joka on mielestäni erittäin hyvä asia.

 
Harja on aivan perusmallinen pötkö, mutta omassa käytössäni olen tykännyt tästä harjasta kovasti. En ole missään vaiheessa kaivannut mitään erikoismuotoiluja. Hyvin olen saanut väriä niin ulko- kuin sisänurkkiinkin. Hylsyn vetoisuus on 9 ml, säilyvyysaika 6 kuukautta ja ECOCERT-sertifikaatti komeilee putkilon takaosassa.

Le Mascara on erittäin syvän mustan sävyinen, massa on sopivan paksua, joka kerrostuu hyvin, tekemättä kuitenkaan klimppejä. Tuoksu on erittäin mieto, lähes tuoksuton, samanlainen kuin Le Volumessa.


Yhdellä kerroksella saa hyvin kevyen ja luonnollisen jäljen aikaiseksi. Ripsissäni on tosiaan ollut melkoinen karvalähtöaika käynnissä, joten koloja ei yhdellä kerroksella peitettyä saa. Le Mascaraa ei tarvitse sutia puolta tuntia saadakseen tällaista tulosta, vaan olen vain mennyt kertaalleen ripset läpi ilman suurempia hinkutuksia.


Tässä on sitten se oma peruslookini, eli kaksi kerrosta. Ripset ovat ryhdikkäät, näyttävät ja paakuttomat. Pituutta saa kerrostamalla ja tuuheuttakin on mielestäni aivan tarpeeksi (ottaen huomioon tämän hetkisen sulkasato-tilanteeni). Kestää koko päivän ja ei varisemisongelmia.



Taivutus pysyy hyvin Le Mascaralla ja omien "mittauksien" mukaan mitään suoristumisefektiä ei tapahdu maskaran levityksen jälkeen. Ja tämä on taivutusaste vielä illalla, kun on meikinpoiston aika.

Tässä vielä vertaukseksi molemmat Avrilin ripsivärit rinnakkain aseteltuna:

 Le Mascara                                                                 Le Volume
 
Le Mascara                                                          Le Volume


Omat päätelmät ovat Le Mascarasta sellaisia, että yksi parhaimmista maskaroista, mitä olen tähän mennessä luonnonkosmetiikan saralla kokeillut. Taivutuksen pito on ykkösluokkaa, kuin myös pysyvyys sekä levitys. Oikeastaan ainut ominaisuus, missä Le Mascara jää Volumelle on juurikin se volyymi. Ero ei ole iso, mutta kuitenkin suht selkeästi havaittavissa kun kuvat on laitettu rinnakkain.

Kaiken kaikkiaan, minulle on oikeastaan ihan sama, kumpi ripsari aamulla käteeni osuu, laitan aina sitä. Jälki on priimaa, kestävyys huippuluokkaa ja näyttävyyttä tulee tarpeeksi omaan makuuni. Kun tähän vielä pamautetaan erittäin edullinen 12,90 € hinta, eihän tämä saa muuta kuin tällaisen ripsivärifriikin suupielet väkisinkin kohti korvia :) Suuri suositus!

Osta omasi täältä:

House Of Organic, 12,90€

19.2.2017

Jolie Box - Helmikuu

Helmikuun boksi tuli kuin tilauksesta omalle erittäin janoiselle iholleni, sillä teemana on Midwinter Treats- talven herkistämälle ja pintakuivalle iholle valikoituja pelastajia. Oma ihoni on oikutellut jo muutamia viikkoja oikein kunnolla ja tuntuu ettei mitkään öljyt riitä tällä hetkellä helpottamaan tuota kuivuuden ja kiristyksen tunnetta iholla.

Mutta ihana Jolie Box saapui pelastavana enkelinä ja toi minulle paljon kaikkea ihanaa testattavaksi ja kokeiltavaksi, jos ihon olo helpottuisi.



Alpaderm - Misellivesi

Täysin uusi tuttavuus, joka on hurmannut minut ruusuntuoksullaan. Hyaluronihappoa ja luomuruusuvettä sisältävä miselli- eli puhdistusvesi on sopivan tehokas poistamaan mahdolliset silmämeikin jämät, mutta on kuitenkin tarpeeksi hellävarainen eikä kuivata herkkää ihoani. Olen käyttänyt tätä puhdistusvoiteen jälkeen ja iho on voinut todella hyvin. Tarkoitus olisi aloittaa tällä myös aamupuhdistukset ja katsoa, mikä vaikutus sillä on. Vielä kun en ole löytänyt mieleistäni misellivettä luonnonkosmetiikan puolelta, tämä voisi olla varteen otettava vaihtoehto.

Olen ollut tuotteeseen erittäin tyytyväinen ja odotan innolla mitä pidempiaikainen käyttö tuo tullessaan. Vaikuttaisi siltä, että ihoni tykkää kovasti tästä misellivedestä.



Pai -  Kamelia & Ruusu puhdistusvoide & musliiniliina

Tätä merkkiä olen pitkään mietiskellyt ja ajatellut, että pitäisi varmaan ottaa joskus testiin, niin lupaavalta Pai vaikuttaa. Nyt sain ilokseni testiin heidän puhdistusvoiteensa, joka on herättänyt erittäin positiivisia viboja tuotemerkkiä kohtaan.

Kameliaöljyä (teeöljyä) ja damaskonruusuöljyä sisällöltään oleva puhdistusvoide on miedon ja raikkaan tuoksuinen ja puhdistaa kasvot todella hyvin ja hellävaraisesti. Ihastuttava puhdistusvoide sisältää Omega 3-rasvahappoja, A-, B- ja E-vitamiineja, jotka hoitavat ihon kosteustasapainoa ja tekee ihosta vauvanpeppu-pehmeän. Kameliaöljyllä on myös tulehduksia, naarmuja sekä haavoja parantavia ominaisuuksia, joten tällaiselle herkkäihoiselle ja atooppiselle iholle tuote sopii kuin nakutettu! Tuote vain hierotaan kuiville kasvoille ja sen jälkeen putsataan pois, yksinkertaista. Mukana tuli sopivan kokoinen musliiniliina, jolla puhdistusvoide on helppo puhdistaa kasvoilta. Yleensä ihoni ei pidä minkäänlaisesta veden kanssa läträilystä, mutta koska voide vain pyyhitään kasvoilta lämpimään veteen kostutetulla liinalla, ihoni ei ole reagoinut tähän mitenkään negatiivisesti. Oikeastaan päinvastoin. Saa nähdä, kun olen tuotetta pidempään käyttänyt, onko mieli vielä yhtä innostunut...



Evolve - Hyaluronihapposeerumi

Evolven tuotteisiin olenkin nyt jo päässyt hieman tutustumaan ja tällä kertaa boksin uumenista ilmestyi tuhtia tavaraa! 200mg hyaluronihappoa sisältävä seerumi, joka yhdessä granaattiomenanuutteen sekä ruusuveden kanssa tekevät iholle tehokkaan kosteutuspommin. Hyaluronihappohan tunnetaan uskomattoman tehokkaasta kosteuttamisesta. Lisäksi tämä Evolven kasviperäinen ja pienimolemyylipainoinen happo silottaa ryppyjä, tasoittaa ihonsävyä, saa ihon näyttämään eloisammalta ja nuorekkaammalta ja lisää kollageenin tuotantoa. Granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa ja ruusuvesi hoitaa kuivaa, herkkää ja couperoottista ihoa. Tuote on suloisessa lasipullossa, jossa on ihana lasinen pipetti. Seerumi on paksua, mutta imeytyy iholle muutamassa sekunnissa. Täydellinen tuote kiireiselle!

Itse olen aivan myyty tälle tuotteelle ja varmasti tulen käyttämään pullon loppuun viimeistä pisaraa myöten. Ihoni rakastaa tätä seerumia!



Weleda -  Manteli-sarjan käsivoide sekä suihkuvoide (näytteet)

Mantelisarjan tuoteet ovat hellävaraisia, ravitsevat, helpottavat ihoärsytyksiä sekä suojaavat herkkää ihoa. Manteliöljyt tulevat Weledan omilta viljelmiltä Espanjasta Alicantesta. Boksissa oli näytteet käsivoiteesta sekä vartalovoiteesta/suihkugeelistä. Vartalonpesuainetta ehdin jo testaamaan ennen kuvasta ja en oikein pysty sanomaan mitään ihmeellistä, koska sitä riitti vain yhteen kertaan ja tunne oli ihan kiva. Tuoksu oli erittäin mieto, lähes hajusteeton ja hyvin voidemainen. Koska toista kokemusta ei tullut, tämän syvällisempää analyysia en pysty tuotteesta antamaan. Käsivoidetta on testattu nyt kerran ja voide on tuoksutonta, hyvin imeytyvää ja miellyttävän tuntuista. Tästä näytteestä riittää vielä muutamaksi kerraksi, joten tähän pääsee tutustumaan hieman paremmin, ensikosketus on positiivinen.



Patyka - Lotus & Cotton seerumi

Tämä olikin ainut vanha tuttavuus, tosin sekin näytteen muodossa. Seerumin intianlootus antioksidanteillaan rauhoittaa ihoa ja puuvilla pehmentää ja ravitsee kuivaa ihoa. Seerumi on todella nopeasti imeytyvä ja raikkaan tuoksuinen, hyvin vetinen ja liukas koostumukseltaan. Lotus & Cotton on erityisesti herkälle, pintakuivalle iholle suunniteltu sarja, joka rauhoittaa ja palauttaa ihon luontaisen kosteustasapainon.

Tämä seerumi myöskin on ihan jees, mutta mitään suurta WOW-efektiä ei tapahdu. Tulee käytettyä, varsinkin jos lähtee viikonloppureissuun, mutta minuun tämä ei ole tehnyt suurempaa vaikutusta.



Iroisie - Silottava päivävoide

Iroisieen olen tutustunut vain hehkutetun BB-voiteen muodossa ja nyt olen enemmän kuin innostunut testailemaan tätä voidetta. Voide sisältää avokadoöljyä, ruiskaunokkia sekä merilevää. Avokadolla on ravitsevia ja korjaavia ominaisuuksia, ruiskaunokki rauhoittaa. Merilevä sisältää hurjasti mineraaleja, jotka suojaavat ja sitovat kosteuden iholle. Voide on erittäin nopeasti imeytyvää ja hyvin kevyen tuntuista, silti todella kosteuttavaa. Voide on suunniteltu erityisesti herkälle ja erilaisten iho-ongelmien kanssa painiville. Imeytyvyytensä ansiosta, todella mainio tuote meikinalusvoiteeksi!

Tämä on ollut mukava lisä normaaliin kasvojenhoitorituaaliini, olen korvannut tällä tämän hetkisen suosikkituotteeni ja täytyy sanoa, että Iroisien ei yhtään tarvitse nöyristellä Mia Höydön rinnalla. Imeytyvyys on äärettömän nopeaa ja tuntuma iholla on todella pehmeä, tykkään!


Tämä oli viimeinen joululahja-boksini, mutta kyllä tässä ollaan sen verran rakastuttu tähän konseptiin, että pakko laittaa boksia tulemaan myös jatkossa! Eli jatkoa tulossa varmastikin jo heti maaliskuussa :)

Mukavaa Sunnuntaita!

6.2.2017

Kuukauden Tuote 2/2017 : Avril - Le Mascara Volume

Flunssat sun muut häsellykset söivät sen verran naista, että joulukuun sekä tammikuun kuukauden tuotteet jäivät valitsematta. Tosin, ei tässä missään armottomassa räkätaudissa mitään uutta ole suuremmin jaksanut edes testailla. Mutta nyt on flunssa jo lähes selätetty, saatu hirmuisesti uutta energiaa ja intoa julkistaa tämän kuun kruununperijä! Hyvät naiset ja herrat, tämän kuukauden ehdoton ykkönen on:

 

Avril Organic, tämä ranskalainen uutuus, on erittäin budjettiystävällinen ja laadukas luonnonkosmetiikkasarja. Heidän arvoihinsa kuuluu se, että kaikilla on varaa heidän tuotteisiin, ekologisuus on avainasemassa sekä laatu on ensiluokkaista. Tuotteissa on herkät tuoksut, koostumus sekä kestävyys huippuluokkaa. Kaikki heidän tuotteensa on ECOCERT-sertifioitu ja vähintään 10 prosenttia on luomutuotantoa. Eläinkokeita ei myöskään sallita missään muodossa.

Le Mascara Volume sisältää karnaubavahaa, mehiläisvahaa, acaita sekä riisivahaa, jotka muodostavat ripsiä hoitavan ja suojaavan mascaran. Ainesosista 98,8 % on luonnollisia raaka-aineita ja 62,73 % luomua. Tuoksu on aika perinteisen ripsivärin oloinen, mutta kuitenkin raikas ja haihtuu nopeasti. Omissa silmissäni tuoksu ei ole aiheuttanut mitään oireita. Pakkaus on mustaa muovia, hyvin pelkistetty, yksinkertainen ja hylsy vetää ripsivärimassaa sisäänsä 10 ml. Säilyvyys on 6 kk avaamisen jälkeen.


Harjaosa on kartionmallinen, suurehko ja pullea juuresta, kapeneva ja ohut kärjestä. Harjalla on helppo sutia väriä jokaiseen ripseen, koska harjan ohuempi pää nappaa kyytiin niin lyhyet kuin reunimmaisetkin ripset. Massaa harjaan tulee mielestäni sopivasti ja kahdella kerroksella saa aikaan kauniin ja näyttävän lopputuloksen.

 
Kuvassa on kaksi kerrosta levitetty. Ripset ovat siistit, mitään klimppejä ei tule ja varisemisesta ei ole tietoakaan. Pituutta saattaa tulla hieman lisää, mutta ennemmin puhuisin volyymista ja intensiivisyydestä. Sävy on syvän musta ja kestävyys lähes vedenkestävän tasoa! Iso peukku ylös!
 


 Taivutuksen jälkeen ripset suoristuvat hieman, mutta todella monen testailun jälkeen, olen ollut tulokseen joka kerta tyytyväinen :) Sateet tai hikoilut eivät ole haitanneet tämän ripsarin käyttöä, vaan silmät näyttävät aina yhtä hyviltä, korkeintaan ulkonurkasta löytyy pienen pieniä jälkiä.

Jos jotain miinusta pitää tästä sanoa, niin se on sen erittäin hyvä pysyvyys. Se on jopa niin hyvä, että sen poistaminen aiheuttaa välillä harmaita hiuksia. Suihkussa tai saunassa käynti ilman kunnon keskittynyttä silmien hinkkaamista, jättää siilmät mustiksi. Jopa aina toiminut Santen silmämeikinpoistoöljynikään ei tehoa kunnolla tähän pirulaiseen. Tilasin tästä syystä Avrilin oman silmämeikinpoistoaineen, jolla kaikki lähteekin sitten käden käänteessä!

Avril Organic-tuotteita myy ihana verkkokauppa House Of Organic, Le Mascara Volume 12,90 €


Tämä ripsiväri on syrjäyttänyt kaikki muut merkit käytöstäni ja Avril on päivittäisessä käytössä. Olen niin tyytyväinen tähän pieneen mustaan ystävääni, että jälleen on luottotuotteen paikka lunastettu. Avrilin ripsivärillä on aina paikka vapaana meikkipussissani! Haastajilla on todella kova vastus, jos sellaisia jaksan enää edes metsästää.... ;)