25.3.2017

Earth Hour 2017

 

Muistakaa rakkaat ihmiset, tänään kello 20.30-21.30 sammuttaa valot!

 

 

Jolie Box - Maaliskuu

No niin, vihdoin ja viimein sain aikaiseksi otettua kuvat tämän kuun boksilaisista. Tuntuu, että vuorokaudesta on siepattu muutama tunti pois, kun aika ei tunnu riittävän yhtään mihinkään tällä hetkellä. Mutta siis, tässä tämän kuukauden Jolie Boxin sisältö epämääräisessä järjestyksessä:

 
Ensimmäiseksi pääsee ilmoille täysikokoinen Látelier des Délices Hydra masque- kosteuttava naamio, joka on vielä testaamatta. Tämä on varsinkin janoavan ihon lempituote, tehokkaan kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta. Naamio sisältää paljon eri öljyjä, kuten aprikoosin kivi-, jojoba-, auringonkukka-, avokado- sekä seesamiöljyä. Todellinen tehococktail! Tuotetta suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa ja tuloksen pitäisi olla heleä, kosteutettu sekä elinvoimainen.
 
Kunhan saan hieman purnukoita vähemmäksi tuolta kylppärin kaapista ja vanhoja naamioita käytettyä loppuun, on tämän tuotteen vasta silloin aika päästä testiin. Kokemuksista siis lisää vasta myöhemmin.



 Näytepuolelta tupsahti tämmöinen täysin omituinen tuttavuus kuin Novexpert. Tämä on joku uusi brändi, jota myydään mm. Sokoksella. Kyseessä on kuitenkin siis hyaluronihapposeerumi. Happoa on tässä seerumissa todella suuri määrä, joten varsinkin hieman varttuneemmalle iholle tämä voi olla loistotuote. Seerumi silottaa juonteita, tekee ihosta hehkeämmän ja kosteuttaa tehokkaasti. Novexpert on ECOCERT-sertifioitu, joten ehkä kuulemme tästä sarjasta joskus vielä lisää. Seerumi on vielä testaamatta, mutta nyt rupesi heti mielenkiinto heräämään lisää tätä testeriää kohtaan... ehkä jo tänään :)


 
Dabba onkin jo ihan tuttu merkki itselleni, kammomillavesi on ollut kovassa käytössä ja olen pitänyt siitä todella paljon. Tällä kertaa sainkin testiin uuden piparminttuveden, joka raikastaa ja virkistää ihanasti ihoa. Tuoksu on pehmeän minttuinen, ei liian voimakas. Tätä on ollut ihana suihkia pitkin päivää, aina kun tuntuu siltä, että tarvitsee hiukan lisäboostia. Ihana virkistystuote, varmasti tulevan kesän hittituote!



Weledan Nail Care Pen oli myöskin täysin uusi kaveri. Tuotteessa on paljon eri hoitavia öljyjä ja vahoja, jotka hoitaa ja kosteuttaa kynsiä sekä kynsinauhoja; granaattiomena, manteli, jojoba, kookos, mehiläisvaha, candelilla, kamomilla, siinä muutama lueteltuna. Tuoksu on mieto ja ihastuttava, tykkään kovasti. Helppokäyttöinen sutipäinen kynä on kätevä ja näpsäkkä käyttää, tuote on helppo annostella ja levittää ilman sotkuja. Annostelu toimii päästä pyörittevän pään avulla. Tämä on ollut juuri omaan käyttöön täydellinen tuote ja varmasti tulee käytettyä loppuun ja jopa harkittua uuden ostamista tulevaisuudessa.


 
Näytepuolta edustaa tällä kertaa myös Estelle&Thild sävytetyn päivävoiteen muodossa. Hyaluronihappoa, E-vitamiinia, ruusua sekä monia öljyjä sisältävä päivävoide, joka kosteuttaa, supistaa ihohuokosia sekä suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tämäkin on vielä korkkamatta, koska sävy on hieman tummempi. Ajattelin, kunhan tuo aurinko ensin hieman vielä hellii lisää kasvoja, niin josko sitten...



Ja viimeisenä pääsee esiin Flow Kosmetiikan luomu Sheavoi kaikessa ihanuudessaan. Iso purkki, joka tulee kestämään vielä todella pitkään, tuntuu että voidetta ei ole kulunut nimeksikään. Tuote on puhdasta tavaraa, ilman säilöntäaineita tai mitään ylimääräistä. Tuotetta voi levittää ihan mihin vaan, päästä varpaisiin ja käy erittäin hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Sopii erityisesti myös lapsille ja vauvoille puhtautensa vuoksi. Tätä on tullut käytettyä kuiviin kyynärpäihin, kantapäihin ja sääriin. Varma ja hyvin miedosti tuoksuva voide, joka tuntuu täyteläiseltä ja rasvaiselta, mutta hetken kuluttua imeytyy ja pehmentää ihon ihanasti. Suosittelen!

Tällainen boksi oli tällä kertaa, muutaman viikon päästähän sieltä taas puksahtaa taas uusi yllätysloota tutkittavaksi :) Jännityksellä sitä odotellessa! Palaamisiin!